Novice  
 

november, 2006
V podjetju smo pripravili nov program za enostavnejšo izdelavo akreditacij in članskih izkaznic. Kontaktirajte nas, z veseljem vam ga bomo predstavili.
Več novic  a

 
  Zapestni trakovi  
 

       a

Zapestni trakovi so zasnesljiv in efikasen način, da hitro ločimo in identificiramo obiskovalce. Naše podjetje nudi veliko izbiro barv in oblik zapestnih trakov. Prednosti naše ponudbe vam bomo z veseljem predstavili, lahko pa so odkrijete tudi na podstraneh na tej strani.


Preberi več   a

 
  Ovratni trakovi po vaši meri
  a

V zadnjem času so ovratni trakovi postali eno najbolj popularnih promocijskih orodij na tržišču.

Ne glede na to, ali jih imenujete ovratni trakovi, promocijski trakovi, reklamni trakovi ali kako drugače, mi smo se specializirali za njihovo izdelovanje in vam jih lahko ponudimo po najbolj ugodnih cenah. Ovratni trak je postal eno najbolj dinamičnih promocijskih orodij. Po vsem svetu jih uporabljajo za nešteto aplikacij zraven najbolj tradicionalne uporabe na prireditvah za nošene identifikacijskih kartic udeležencev.

Seznam aplikacij raste iz dneva v dan, naša prodajna ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izdelavi vaših specifičnih trakov. Skupno delo naših oblikovalcev in izdelovalcev trakov nam omogoča, da izdelamo trakove v skladu z vsako vašo željo.

Preberi več  a

 

 
 

Plastične kartice in akreditacije

 
  a   

Specializirani smo za izdelavo plastičnih kartic tako v majhnih kot tudi velikih količinah.

Kot alternativo papirnatim identifikacijam vam lahko ponudimo tudi 100% varne PVC kartice, ki lahko zadostijo vsem vašim zahtevam.

Preberi več  a