Možnosti  
 

 

Magnetna steza:

magnetna steza

Črtna koda

Črtna koda

Poljubna personalizacija

Personalizacija

Luknanje za akreditacije

Akreditacije

 
  Plastične kartice
  a

V našem podjetju izdelujemo hotelske kartice, kartice za prireditve, identifikacijske kartice, članske izkaznice, izkaznice zaposlenih, varnostne kartice, čip kartice, brezkontaktne kartice...

Z veseljem vam bomo pomagali pri odločitvi za vaše lastne kartice, naša produkcijsaka linija pa vam bo hitro, kvalitetno in cenovno ugodbo izdelala željeno količino kartic.

Glede na količino kartic vam lahko tudi svetujemo pri izdelavi le-teh in vam predlagamo cenovno najbolj ugodno rešitev za Vas.

 

V naši ponudbi lahko najdete:

 
 
Članske izkaznice Članske izkaznice

 

Izdelujemo vse vrste članskih izkaznic, ne glede na količino. Kartice lahko opremino s črtno kodo ali magnetno stezo za avtomatizacijo branja. Pri večjih naročilih nudimo brezplačen program za vodenje članstva in izdelavo članskih izkaznic.

 
 
Kartice zaupanja Članske izkaznice

 

Vsak tgovec ve, da je redna stranka dobra stranka. Zato lahko izdaja kartice zaupanja, ki nudijo kupcem določene ugodnosti in nagrade pri večji porabi. S tem veže na sebe kupce, si poveča promet in dobiček. Kartice natisnemo v poljubnih količinah, opremimo s črtno kodo ali magnetno stezo, prav tako pa vam lahko ponudimo tudi program za izdajanje in vodenje evidence nakupov.

Identifikacijske kartice Članske izkaznice

 

Identifikacijske kartice uporabljamo od kontrole delovnega časa, kontrole vstopa na prireditve do varnih identifikacijskih kartic s hologramom. Izdelamo visokokvalitetne kartice ne glede na količino. Prav tako pa vam lahko ponudimo tudi programe za vodenje evidence delovega časa, kontrolo

Brezkontaktne kartice Članske izkaznice

 

Nudimo vse vrste pametnih kartic z različnimi tehnologijami. Vse kartice vam po želji tudi potiskamo. Možne so tudi hibridne kartice, ki združujejo več različnih tehnologij.

Brezkontaktne zapestnice Članske izkaznice

 

Brezkontaktne zapestnice uporabljamo predvsem v zabaviščnih centrih, kopališčih in wellness centrih. Omogočajo brezgotovinsko plačevanje in kontrolo vstopa.